بهرهبرداری از پروژههای مهم برقرسانی در اردبیل

حسین قدیمی از بهره برداری پروژه های برق رسانی با اعتبار بالغ بر ۶۸۰ میلیارد ریال در استان اردبیل خبر داد و گفت: این طرح ها شامل پروژه های سرمایه گذاری توزیع با مبلغی بالغ بر ۲۴۱ میلیارد ریال که شامل توسعه و احداث و اصلاح و بهینه سازی شبکه های روستایی و شهری و تجهیز و راه اندازی پست های توزیع هوایی، فیدرهای جدید و توسعه شبکه های ۲۰ کیلو ولت، افزایش قدرت مانور و استفاده از تجهیزات با فن آوری های جدید از جمله ریکلوزر – سکسیونر گازی است.
وی افزود: همچنین پروژه هایی نظیر نصب چراغ روشنایی معابر در نقاط مختلف شهری و روستایی با اعتبار ۵۲ میلیارد ریال، نیرو رسانی شامل (چاه های کشاورزی، دامداری، مرغداری، پرورش ماهی، صنایع تولیدی و غیره) با ۱۹۰ میلیارد ریال، طرح های کاهش تلفات و جایگزینی سیم مسی با کابل خود نگهدار ۱۱۵ میلیارد ریال، نصب کنتورهای هوشمند آب و برق( فهام) با ۴ میلیارد ریال از طرح هایی است که در هفته دولت به بهره برداری می رسند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل ادامه داد: برق رسانی به منطقه ویژه اقتصادی نمین با ۵۵ میلیارد ریال و برق رسانی به ۴ روستا و قشلاق(قشلاق نادر در شهرستان گرمی، قشلاق نجف ۱ و قشلاق نجف ۲ ، قشلاق گل آقا جوانمرد در شهرستان بیله سوار) جمعا با اعتبار ۲۳ میلیارد ریال که در هفته دولت مورد بهره برداری و در اختیار مردم شریف و فهیم استان قرار خواهد گرفت.
