print


مادر معظم شهیدان والامقام «صفرزاده گندشمین» آسمانی شد

w w w . s h a h r k h a n . i r

شهید

حاجیه خانم «بابائی گندشمین» مادر معظم شهیدان والامقام «خدابخش و علی صفرزاده گندشمین» از شهدای شهرستان اردبیل در دفاع مقدس، دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

پیکر مطهر این مادر صبور و فداکار روز سه‌شنبه دوم شهریورماه با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی با حضور خانواده‌های معظم شاهد، ایثارگران، همکاران بنیاد استان و اداره بنیاد شهرستان اردبیل، مدیران و مسئولان اداری و نیروهایی از سپاه پاسداران تشییع و در گلزار شهدای «غریبان» اردبیل در جوار فرزندان شهیدش به خاک سپرده شد.

گفتنی است جهادگر شهید خدابخش صفرزاده گندشمین متولد نهم مرداد ۱۳۳۲ در ۲۵ بهمن ۱۳۶۲ در منطقه عملیاتی اروندرود و شهید علی صفرزاده گندشمین متولد ۱۹ خرداد ۱۳۴۹ اعزامی از بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عملیات افتخارآفرین خیبر منطقه عملیاتی جزیره مجنون حین دفع متجاوزین بعثی به فیض عظیم شهادت رسیدند.


شماره خبر : 56063 - چهارشنبه 3 شهریور 1400 ساعت 13:57:45
1400 copyright.