print


اجرای طرح شهید سلیمانی تا مهار کرونا

w w w . s h a h r k h a n . i r

کرونا

سرهنگ شکر عبدی صبح امروز در بازدید از اجرای طرح شهید سلیمانی در محلات اردبیل اظهار داشت: در راستای اجرای طرح کمک‌های مومنانه و نیز طرح شهید سلیمانی در استان اردبیل از آغاز شروع کرونا در استان تاکنون اقدامات اساسی و قابل توجهی در این زمینه انجام یافته است.

وی بیان کرد: در همین مدت یک هزار و ۲۰۰  میلیارد ریال بسته معیشتی و بهداشتی در اردبیل توزیع شده و ارائه خدمات‌رسانی با همکاری بسیج و سپاه در راستای قرنطینه هوشمند، آگاه‌سازی مردم، مشاوره‌های رایگان و بسیاری از اقدامات لازم و اساسی با جدیت انجام یافته است.

جانشین سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: از اسفندماه سال ۹۸ تفاهم‌نامه‌ای بین بسیج و وزارت بهداشت منعقد شده و به همین منظور برنامه‌های آموزشی و پیشگیری در اجرای این طرح‌ها مبنای کار قرار گرفته و درصدد هستیم بیش از ۱۵۰ هزار نفر روز فعالیت‌ها توسط بسیجیان در پیک سوم و چهارم به انجام رسانده و بسته‌های بهداشتی را در بین گروه‌های مختلف جامعه به صورت محله‌محور توزیع کنیم.


شماره خبر : 56413 - چهارشنبه 10 شهریور 1400 ساعت 18:47:08
1400 copyright.