print


هیچ محدودیتی در توزیع واکسن در هفته آینده وجود ندارد

w w w . s h a h r k h a n . i r
کرونا
 بهرام عین‌اللهی در بازدید از  محل واکسیناسیون مصلی استان اردبیل اظهار داشت: از هفته آینده  ۱۹ میلیون دز واکسن وارد کشور خواهد شد و در این راستا هیچ محدودیتی در توزیع واکسن در هفته آینده نخواهیم داشت و  واکسیناسیون فراگیری را شاهد خواهیم بود.
وی با بیان اینکه استان‌های پیشتاز در امر واکسیناسیون در اولویت توزیع واکسن خواهند بود، افزود:  واکسیناسیون ۲۰ هزار دزی در طول روز در استان اردبیل مناسب نیست و باید به سرعت این میزان افزایش پیدا کند و امیدواریم  واکسن تزریقی حتی به بیش از ۳۰ تا ۴۰ هزار دز ارتقا یابد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد:  راه‌اندازی واحد سیار واکسیناسیون از ضروریات است که دانشگاه علوم پزشکی نیز با همکاری سایر نهادها باید در این زمینه پیشقدم شود و  باید از ظرفیت مدارس، مساجد، حسینیه‌ها، سالن‌های ورزشی و غیره برای واکسیناسیون عمومی استفاده کنیم.
عین‌اللهی تصریح کرد: استان اردبیل در کنار افزایش تخت بیمارستانی و تجهیزات مناسب، نیازمند دهکده سلامت است تا مردم به راحتی بتوانند از خدمات تخصصی و فوق تخصصی در حوزه‌های بهداشتی و درمانی استفاده کنند.
وی با اشاره به تامین سالیانه ۱۳۷ میلیارد تومانی منابع وزارت بهداشت افزود: از منابع تعریف شده برای وزارت بهداشت تاکنون یک پنجم آن تامین شده است و این در حالی است که اجرای طرح‌های گذشته در حوزه بهداشت و درمان به افزایش پرداختی برخی از گروه‌ها منجر شده تا فاصله زیادی بین پزشکان و کادر درمانی به وجود آید.

شماره خبر : 56487 - پنج‌شنبه 11 شهریور 1400 ساعت 21:53:38
1400 copyright.