print


درآمد ارزی باغبانی کشور به مرز ۳.۲ میلیارد دلار رسید

w w w . s h a h r k h a n . i r

درخت باغ

محمد مهدی برومندی ظهر امروز در نشست با استاندار اردبیل اظهار داشت: با وجود تحریم‌ها، بیش از ۵۰ درصد درآمد ارزی بخش کشاورزی مربوط به باغبانی با درآمد ارزی ۳٫۲ میلیارد دلار بوده است.

وی افزود: ۲۴ میلیون تن محصولات باغی در کشور تولید می‌شود که ۵۰ درصد ارزش افزوده حوزه کشاورزی را این محصولات به خود اختصاص می‌دهند.

معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به وجود ۴۰ هزار هکتار باغات در استان اردبیل از تولید ۴۵۰ هزار تن محصولات باغی در این استان خبر داد.

برومندی تصریح کرد: در بخش سیاست های کلان کشوری برای توسعه باغبانی، توسعه کشت گلخانه‌ای مد نظر بوده که استان اردبیل در رقابت با استان های دیگر کشور توانسته رتبه سه کشوری را به خود اختصاص دهد.

وی اظهار کرد: استان اردبیل جزو استان های مستعد در تولید گیاهان دارویی بوده و در راستای توسعه کشت گیاهان دارویی در استان حمایت‌های تسهیلاتی انجام می‌شود.


شماره خبر : 56587 - شنبه 13 شهریور 1400 ساعت 22:25:06
1400 copyright.