print


نیروهای شهرداری باید دوره‌های آموزشی ببینید

w w w . s h a h r k h a n . i r

کارمند اداره

رییس کمیسیون نظارت و پیگیری شورای شهر اردبیل با اشاره به اینکه ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارکنان زحمت کش شهرداری، گفت: موضوع آموزش در بدنه شهرداری اردبیل تعریف نشده است.

رئیس کمیسیون نظارت و پیگیری شورای شهر اردبیل بر توجه ویژه شهرداری به برگزاری دوره های آموزشی در تمامی سطوح مدیریتی واجرایی تاکید کرد.

بهروز اسکندرپور ادامه داد: مساله آموزش پرسنل به معنای واقعی در بدنه شهرداری اردبیل تعریف نشده است این درحالی است که کل سازمان ها در سراسر دنیا به سمت آموزش پیش می روند.

این عضو شورا ادامه داد: مقدمه تکلیف خواستن از کارکنان، آموزش صحیح است وشهرداری را بعنوان سازمانی خدمات محور جهت ارائه خدمات بهینه و انسان محورانه در تمامی حوزه ها نیازمند برگزاری دوره های مستمر و هدفمند میباشد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در آمد شهرداری از محل واریزی های مردم تامین می شود، این کار عاقلانه نیست که شهرداری برای مقابله با همین مردم که از سر نیاز به دستفروشی روی می آورند غرامت های سنگین پرداخت کند.

بهروز اسکندرپور


شماره خبر : 56835 - پنج‌شنبه 18 شهریور 1400 ساعت 22:31:32
1400 copyright.