print


سرمایه‌گذاری برای تولید ۱۰ میلیون قطعه ماهی زینتی در اردبیل

w w w . s h a h r k h a n . i r

اکبر بهنام جو

 

اکبر بهنام جو در جلسه بررسی وضعیت سرمایه گذاری و تولید در حوزه شیلات استان بیان کرد: در حال حاضر۱/۵ میلیون قطعه ماهی زینتی به شیوه خانگی و سنتی در استان انجام می شود که با سرمایه‌گذاری در این حوزه تولید ۱۰ میلیون قطعه ماهی زینتی به صورت تخصصی در استان انجام می‌شود.

وی افزود: این سرمایه گذاری در زمینی به مساحت هفت هزار متر مربع و با اشتغالزایی برای ۴۰ نفر با همکاری بخش خصوصی انجام می گیرد.

استاندار اردبیل بیان کرد: این سرمایه‌گذاری برای اولین بار است که در استان به طور تخصصی انجام می‌شود و لازم است مسئولان دستگاههای مرتبط با پیگیری صدور مجوزهای لازم، در تسریع روند سرمایه‌گذاری تلاش کنند.

در این جلسه مدیر شیلات استان مشکلات مربوط به سرمایه گذاری پرورش ماهی در محدوده‌های مشترک با سایر دستگاه‌ها و حوزه ها را یاد آور شد و استاندار اردبیل نسبت به بررسی های کارشناسی از سوی دستگاههای مرتبط دستورات لازم را صادر کرد.


شماره خبر : 57117 - چهارشنبه 24 شهریور 1400 ساعت 01:43:43
1400 copyright.