بخشودگی ۱۵۰ میلیارد ریال از جرایم حق بیمه شهرداری اردبیل

افشین شیرزاده مدیرکل تامین اجتماعی استان در این دیدار ضمن تبریک انتصاب آقای صفری بعنوان شهردار اردبیل و آرزوی موفقیت برای ایشان اظهار داشت : سازمان تامین اجتماعی در زمره بخش عمومی و غیر دولتی محسوب می شوند و موظف است درآمد و هزینه خود را مدیریت کند.
وی افزود: ماهانه سازمان تامین اجتماعی در سطح کشور ۱۷ هزار میلیارد تومان حقوق مستمری به بازنشستگان و افراد تحت پوشش آنها پرداخت می کند.
افشین شیرزاده با بیان اینکه تعامل خوبی مابین تامین اجتماعی و شهرداری اردبیل وجود دارد اظهار داشت : در قالب طرح بخشودگی جرایم کارفرمایان از مجموع هفتصد میلیارد ریال بدهی شهرداری اردبیل به تامین اجتماعی استان ، مبلغی در حدود۱۵۰ میلیارد ریال از جرایم حق بیمه مورد بخشودگی قرار گرفت.
مدیرکل تامین اجتماعی استان در این نشست از کلیه شهرداری ها، نهاد های دولتی و کارفرمایان بخش خصوصی خواست در جهت ارائه خدمات مطلوب از جانب این سازمان به بازنشستگان و بیمه شدگان، نسبت به پرداخت به موقع حق بیمه و بدهی خود به این سازمان اقدام نمایند تا این سازمان به کارگران و بازنشتگان به بهترین شکل ممکن خدمات ارائه دهد.
صفری شهردار اردبیل نیز در این جلسه از اقدامات و خدمات تامین اجتماعی در استان اردبیل تقدیر نمود و گفت: یقین دارم در سایه تعامل و همکاری دو سویه این دو مجموعه ، اقدامات مهمی برای پیشرفت و ارتقاء سطح رفاه شهروندان انجام خواهد شد.
وی افزود: شهرداری اردبیل در صدد است با پرداخت به موقع حق بیمه و تسویه بدهی خود به سازمان تامین اجتماعی ، این سازمان را در انجام تعهدات خود به بیمه شدگان و مستمری بگیران که بخشی از آنان کارکنان و کارگران زحمتکش شهرداری می باشد یاری نماید.
لازم به یاد آوری است در پایان جلسه تصمیمات خوبی در خصوص نحوه پرداخت بدهی شهرداری به تامین اجتماعی استان اردبیل اتخاذ گردید.

