print


اختلاف خانوادگی باعث قتل پدر خانواده شد

w w w . s h a h r k h a n . i r

جرم درگیری و قتل
فرمانده انتظامی شهرستان دهلران گفت: اختلاف خانوادگی در این شهرستان حادثه آفرید و موجب مرگ مردی میانسال شد.

سرهنگ “منوچهر مکی” اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ مبنی بر قتل در منطقه مسکن مهر شهرستان دهلران، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با حضور پلیس در محل مشخص شد مرد خانواده حدودا ۵۷ ساله در داخل منزل خود بر اثر ضربه جسم سخت به قتل رسیده و ضارب یا ضاربان از محل متواری شدند.

وی تصریح کرد: برابر انجام یک سری اطلاعات و تحقیقات صورت گرفته،خانواده مقتول به دلیل اختلافات خانوادگی مدام در حال مشاجره بودند.

سرهنگ مکی با بیان اینکه تلاش برای شناسایی و دستگیری قاتل یا قاتلان ادامه دارد، گفت: از شهروندان تقاضامندیم به شایعات فضای مجازی توجه نکنن اخبار موثق را ازمنبع معتبر و سایت خبری پلیس دریافت کنند.
ایلنا


شماره خبر : 59742 - پنج‌شنبه 27 آبان 1400 ساعت 21:36:12
1400 copyright.