print


مشکلات راه‌های شهرک صنعتی اردبیل برطرف می‌شود

w w w . s h a h r k h a n . i r

شهرک صنعتی

محمد اهلی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، ۲۷ دی‌ماه، ضمن اعلام این خبر در اردبیل، اظهار کرد: به لطف الهی شاهد بارش برف شدیدی طی چند روز گذشته در استان هستیم که در کنار برکات این رحمت الهی، برخی مشکلات را در راه های دسترسی شهرکهای صنعتی شاهد بودیم.

وی افزود: به محض بارش برف، کمیته بحران در شرکت شهرک‌های صنعتی تشکیل و اقدامات لازم در جهت بازگشایی معابر آغاز شد.

اهلی ضمن تشکر از مدیران شرکت خدماتی شهرک‌های صنعتی اردبیل ۱ و ۲، اظهار کرد: خوشبختانه با آغاز بارش، برف‌روبی و بازگشایی شهرک‌های صنعتی برف‌گیر استان با سرعت بسیار مناسبی آغاز شده است.

وی تصریح کرد: با بازگشایی راه‌های دسترسی، امکان عبور و مرور وسایل نقلیه و کارگران واحدهای تولیدی در اکثر شهرک‌های صنعتی میسر شده و عملاً چرخ تولید واحدهای صنعتی کما فی‌السابق در حال فعالیت هستند.


شماره خبر : 62272 - دوشنبه 27 دی 1400 ساعت 14:28:44
1400 copyright.