print


خیرین مدرسه ساز در سرعین صاحب میدان شدند

w w w . s h a h r k h a n . i r

خیرین مدرسه ساز در سرعین صاحب میدان شدند

صاحبعلی رام در دیدار با اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان با اعلام این خبر اظهار داشت: در شرایط کنونی کشور که تحت ظالمانه ترین تحریم های استکبار جهانی است و معیشت مردم به مخاطره افتاده حضور مجمع خیرین مدرسه ساز بعنوان بازوی حمایتی بخش آموزشی کشور و رفع کمبود فضا های آموزشی این نهاد مردمی را شایسته تقدیر و قدردانی نموده و برهمین اساس شهرداری نیز در راستای حمایت معنوی از این عزیزان نامگذاری یکی از میادین شهر را به نام خیرین مدرسه ساز در دستور کار خویش قرار داده و در سال آتی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

شهردار سرعین با اعلام آمادگی همکاری مناسب با آموزش و پرورش شهرستان برای تفاهم نامه های فرهنگی در قالب نشاط اجتماعی، و بالابردن فرهنگ شهروندی و نیز مدیریت پسماند و محیط زیست قول مساعد داد.

موسی زاده رئیس مجمع خیرین شهرستان ضمن قدردانی از توجه ویژه شهردار سرعین به این نهاد مردمی افزود: مدرسه چهار کلاسه شهید محرمی سرعین با صرف هزینه بالغ بر ده میلیارد ریال توسط خیرین شهرستان به اتمام رسیده و در صورت مساعدت نوسازی مدارس استان در دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید.

سرعین


شماره خبر : 62555 - پنج‌شنبه 7 بهمن 1400 ساعت 13:50:28
1400 copyright.