زهرا قدیمی:
منابع خريد ماشین آلات شهرداری مشخص نیست
به گزارش شهرخوان، زهرا قدیمی در جلسه رسمی شورای شهر اردبیل به نامشخص بودن منابع خريد ماشينآلات و تأمين اين منابع از رديفهاي بودجهاي اشاره و اظهار کرد: هنوز به صورت دقيق رقم اختصاص يافته از طريق وزارت كشور و تأمين منابع داخلي شهرداري براي خريد ماشينآلات برفروبي شهرداري در لايحه مشخص نشده است.
زهرا قديمي تصريح كرد: بايد اين ارقام به صورت دقيق احصا شده تا ما به صورت شفاف به اين لايحه رأي داده و شهرداري را نسبت به خريد ماشينآلات ترغيب و تشويق كنيم.
وضعیت فضای سبز در اردبیل قابل تعریف نیست
وي خاطر نشان كرد: عملكرد شهرداري در حوزه فضاي سبز مطلوب نبوده و اردبيل در توسعه فضاي سبز و سرانه كشوري پايينتر است.
عضو شوراي شهر اردبيل با بيان اينكه بايد اين دغدغه را در سال آينده با انتخاب شركتهاي فعال و پيمانكاران قوي رفع كنيم، اضافه كرد: مردم نمره منفي در توسعه فضاي سبز به شهرداري اردبيل ميدهند در حالي كه ما بايد از ظرفيت گلخانهها و مجموعه كارشناسان اين حوزه در توسعه فضاي سبز استفاده كنيم.
️قديمي تدوين برنامه دقيق در اين حوزه را يادآور شد و بيان كرد: براي سال آينده شهرداري اردبيل با نظارت دقيق در كنار واگذاري امور به متخصصان بايد اقدام مناسبي را انجام دهد.

