print


هیچ مورد فوتی کرونا در اردبیل ثبت نشده است

w w w . s h a h r k h a n . i r

بیمار کرونا

علی محمدیان‌اردی اظهار داشت: در طول 24 ساعت گذشته 12 بیمار قطعی مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند که خوشبختانه هیچ مورد فوتی ناشی از این بیماری ثبت نشده است و در حال حاضر 13 بیمار با وضعیت وخیم نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی بیان کرد: در طول این مدت بیماران بستری در مراکز درمانی استان به 44 نفر رسیده و 10 بیمار نیز با وضعیت مساعد از مراکز درمانی استان ترخیص شده‌اند که به همین منظور تمهیدات لازم برای بهبود وضعیت استان انجام یافته است که بسیار مناسب و حائز اهمیت است و امید می‌رود برنامه‌ریزی‌های لازم در این زمینه انجام یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان اردبیل گفت: وضعیت استان اردبیل همچنان زرد است و فقط شهرستان پارس‌آباد وضعیت آبی را سپری می‌کند که انتظار داریم با رعایت همه‌جانبه موازین بهداشتی و نیز فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک شاهد رسیدن به وضعیت آبی در کل استان باشیم.


شماره خبر : 64950 - چهارشنبه 7 اردیبهشت 1401 ساعت 14:31:17
1400 copyright.