print


خانواده های زندانیان در معرض آسیب های اجتماعی قرار دارند

w w w . s h a h r k h a n . i r

خانواده های زندانیان

حمایت از خانواده های زندانیان را لازم و ضروری است


جابر جهان بین در حاشیه جلسه سالانه مجمع عمومی و مراسم نسیم مهر انجمن حمایت از زندانیان شهرستان پارس آباد با بیان اینکه اکثر خانواده های زندانیان در معرض آسیب های اجتماعی قرار دارند، اظهار کرد: با زندانی شدن سرپرست خانواده، فشارهای جبران ناپذیر روانی و مالی متحمل خانواده آنها شده است و اگر حمایت های از این قشر نشود در معرض آسیب های اجتماعی، مشکلات اقتصادی و عاطفی شدید تری قرار خواهند گرفت.

وی حمایت از خانواده های زندانیان را لازم و ضروری دانسته و افزود: در برخی موارد همه این تمامی زندانیان مجرم و بزهکار نیستند و ممکن است با سهل انگاری به این وضعیت گرفتار شده باشند لذا باید تغییر نگاه و نگرش مردم نسبت به خانواده زندانیان فرهنگ سازی شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان پارس آباد بیان کرد: حمایت های همه جانبه خیرین و معتمدین از خانواده های زندانیان به دلیل کاهش و پیشگیری از آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی که به دنبال زندانی بودن سرپرست خانواده ها به وجود آمده، ضرورت دارد.


زندان

تغییر نگرش مردم نسبت به خانواده های زندانیان فرهنگ سازی شود


شماره خبر : 65803 - دوشنبه 9 خرداد 1401 ساعت 01:15:23
1400 copyright.