print


یک بیمار کرونایی در اردبیل جان باخت

w w w . s h a h r k h a n . i r

آزمایش ویروس کرونا

علی محمدیان اردی گفت: طی 24 ساعت گذشته 4 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شده اند و مجموع بیماران بستری شده به رقم 37 نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل تصریح کرد: هم اکنون 11 بیمار در بخش مراقبت های ویژه تحت نظر متخصصان قرار دارد و 4 بیمار نیز پس از بهبودی نسبی از مراکز درمانی استان ترخیص شده اند.

این مقام مسئول یادآور شد: متاسفانه طی همین مدت یک بیمار کرونا جان خود را از دست داده اند.

محمدیان اردی اعلام داشت: شیوع بیماری کرونا در شهرستان های خلخال، سرعین و نیر در وضعیت نارنجی و شهرستان های اردبیل، مشگین‌شهر، نمین، بیله سوار، سرعین، اصلاندوز، کوثر و گرمی در وضعیت زرد و شهرستان پارس آباد در وضعیت آبی قرار دارند.

وی خاطر نشان کرد: خانواده ها باید مراقب تجمع و دورهمی ها باشند زیرا این محافل موجب آلودگی همه افراد خانواده به بیماری کرونا می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان افزود: شهروندان باید نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و تزریق واکسن یادآور را فراموش کنند.

محمدیان اردی عنوان کرد: همچنان از شهروندان درخواست می شود تا در رعایت ضوابط بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و شستشوی دست ها و فاصله گذاری اجتماعی همت بیشتری داشته باشند تا زمینه شیوع این بیماری در سطح جامعه کاهش یابد.


شماره خبر : 67562 - چهارشنبه 9 شهریور 1401 ساعت 14:53:11
1400 copyright.