print


تداوم روند کاهشی شیوع کرونا در اردبیل

w w w . s h a h r k h a n . i r

آزمایش ویروس کرونا

علی محمدیان اردی روز پنجشنبه با اشاره به تداوم روند کاهشی شیوع کرونا در استان اردبیل، از بستری شدن پنج بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و مجموع مبتلایان بستری کرونا در این استان را ۲۱ نفر اعلام کرد.

وی همچنین از ترخیص ۲ نفر از مبتلایان بستری کرونا پس از بهبودی نسبی طی شبانه‌روز گذشته خبر داد و افزود: هم‌اکنون پنج بیمار مبتلا به کرونا نیز بخش مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی استان بستری بوده و در حال طی دوره درمان هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل بیان کرد: هم‌اکنون در زمینه شیوع کرونا شهرستان‌ نیر و کوثر در وضعیت نارنجی، شهرستان پارس‌آباد، خلخال و گرمی در وضعیت آبی و شهرستان‌های اردبیل، سرعین، نمین، مشکین‌شهر، بیله سوار و اصلاندوز در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

وی با اشاره به تداوم شیوع موج هفتم کرونا در استان اردبیل، به افرادی که بیش از ۶ ماه از دریافت آخرین دُز واکسن کرونا آنها گذشته است، توصیه کرد که جهت تزریق واکسن یادآور به مراکز تزریق واکسن در سطح استان اردبیل مراجعه کنند.

محمدیان اردی با تاکید بر رعایت جدی دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی همه مردم اظهار کرد: شهروندان از عادی انگاری بیماری کووید ۱۹ خودداری کرده و ضمن رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک را فراموش نکنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل گفت: در موج قبلی شیوع کرونا، قابلیت سرایت این ویروس یک به ۱۰ بود در حالی که در سویه جدید، شدت سرایت افزایش یافته و هر فرد مبتلا می‌تواند ۱۸ نفر را درگیر این ویروس کند.

به گفته وی، تست ۳۰ درصد از مراجعان با علائم کرونا مثبت بوده که نشان دهنده شدت شیوع این سویه از کرونا در سطح استان اردبیل است.


شماره خبر : 67730 - پنج‌شنبه 17 شهریور 1401 ساعت 15:19:39
1400 copyright.