print


۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه ورزش شهرستان نیر اختصاص یافت

w w w . s h a h r k h a n . i r

پول حقوق

شهرام محمدی با اشاره به سفر این هفته وزیر ورزش و جوانان، استاندار و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به شهرستان نیر اظهار کرد : پس از بازدید وزیر ورزش و جوانان از اماکن ورزشی در مجموع ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای رشد و توسعه زیرساخت‌های ورزشی شهرستان نیر اختصاص یافت.

وی گفت: از این مقدار ۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل خوابگاه ورزشی، ۵۰ میلیارد ریال برای خرید و نصب نورافکن زمین چمن ورزشی شهر نیر و ۵۰ میلیارد ریال هم برای تکمیل سالن کشتی شهرستان نیر اختصاص یافته است.

فرماندار شهرستان نیر با بیان اینکه استخر شنای شهرستان نیر حدود ۱۰ سال است که تعطیل و بلااستفاده مانده است، اظهار کرد: در سفر وزیر ورزش و جوانان به شهرستان نیر برای بهسازی، مرمت و راه اندازی مجدد استخر شنا نیز ۱۰۰ میلیارد ریال اختصاص یافت.

محمدی با تقدیر از زحمات استاندار و نمایندگان مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اختصاص ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیرساخت ورزشی شهرستان نیر قابل تقدیر است و امیدواریم با جذب اعتبار تخصیص یافته شاهد رشد توسعه ورزش منطقه باشیم.


شماره خبر : 67882 - چهارشنبه 30 شهریور 1401 ساعت 14:22:32
1400 copyright.