print


آمار بالای بیماری هاری در اردبیل نگران کننده است

w w w . s h a h r k h a n . i r

سگ گردانی Dogs

شهرخوان: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: یکی از چالش های اساسی ما در استان اردبیل آمار و رتبه بالای این استان در بیماری هاری است.

محمد جعفرزاده اظهار کرد: همچنان آمار سگ گزیدگی در استان اردبیل بالا است و این نتیجه رهاشدگی سگ‌های ولگردی است که در مناطق مختلف استان شاهد حضور این حیوانات هستیم.

وی با بیان اینکه آمار بالای بیماری هاری در این استان نگران کننده است، گفت: باید شورای شهر و شهرداری در ساماندهی سگ‌های ولگرد ورود پیدا کنند تا بیش از این صدمه‌هایی را در این حوزه شاهد نباشیم.

جعفرزاده به هزینه سنگین مداوا و واکسیناسیون این بیماری تا ۲۲ میلیون تومان اشاره کرد و افزود: مراکز بهداشت به صورت رایگان این خدمات را انجام می‌دهند.

وی به موضوع جمع‌آوری زباله و جلوگیری از شیوع بیماری‌های مختلف از محل توزیع نامناسب زباله‌های شهری را یادآور شد و خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی به عنوان ناظر در این حوزه ورود پیدا می‌کند.

جعفرزاده به دیگر مسئولیت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اشاره کرد و ادامه داد: سال گذشته ۹۱ هزار مورد بازدید از این مراکز انجام شده و در سایه این نظارت‌ها ۲۵۲ مورد پلمب واحدهای متخلف را شاهد بودیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: ما در برابر برخی فشارها و تهدیدها در فک پلمب این واحدها اقدامات غیرقانونی انجام ندادیم بلکه در کنار پلمب واحدهای متخلف، بیش از ۳۹ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته را نیز از چرخه مصرف جامعه خارج کردیم.


شماره خبر : 72774 - دوشنبه 22 خرداد 1402 ساعت 23:30:36
1400 copyright.