print


رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان اردبیل:

پیگیر بیمارستان هزار تختخوابی اردبیل هستیم/ بهره برداری از مرکز تروما تا پاییز سال 97

w w w . s h a h r k h a n . i r

به گزارش شهرخوان، قدرت اخوان اکبری در اولین روز از دهه فجر در نشست با خبرنگاران در اردبیل با تبریک ایام پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین تسلیت ایام فاطمیه، اظهار کرد: امروز در گرامیداشت ایام دهه فجر به طور همزمان از پروژه‌های حوزه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی استان در محل دانشکده دندانپزشکی اردبیل بهره برداری می شود.

 

وی با بیان اینکه طرح تحول سلامت به عنوان مهمترین طرح سه سال اخیر با کمک دولت تدبیر و امید دستاوردهای خوبی را در حوزه بهداشت و درمان برای استان اردبیل به همراه داشته است، خاطرنشان کرد: ما امسال با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شاهد افتتاح دو بیمارستان کوثر و توسعه بیمارستان نمین بودیم و در کنار آن مرکز رادیوتراپی نیز برای ارائه خدمات به بیماران سرطانی به بهره‌برداری رسید.

 

عضو شورای اداری استان اردبیل بیان کرد: این پروژه‌ها با سرمایه‌گذاری 57 میلیارد تومان در تابستان امسال به بهره‌‌برداری رسید و در کنار آن 37 طرح تحول سلامت نیز در این ایام افتتاح شد.

 

اخوان اکبری در ادامه افزود: به میمنت دهه فجر و در راستای تکمیل طرح تحول سلامت شاهد افتتاح 30 پروژه بهداشت و درمان خواهیم بود که امروز با حضور مسئولان استانی افتتاح خواهند شد.

 

وی ادامه داد: بیمارستان امام رضا(ع) اردبیل با 108 تخت با سرمایه گذاری 37 میلیارد تومان آماده بهره‌برداری شده که از اسفندماه به بیماران ارائه خدمات کرده و در بهار سال آینده نیز به صورت رسمی با حضور وزیر بهداشت و درمان افتتاح خواهد شد.

 

پیشرفت بالای 90 درصدی مرکز تروما اردبیل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از پیشرفت بالای 90 درصدی پروژه مرکز تروما (سوانح و سوختگی) واقع در بیمارستان امام خمینی(ره) اردبیل خبر داد و افزود: این مرکز با ظرفیت 120 تخت قابل افزایش به 160 تخت تا پاییز سال 97 آماده بهره برداری شده و کلیه بخش های مربوط به سوانح و سوختگی و همچنین اورژانس از بیمارستان فاطمی به این مرکز انتقال می یابد.

 

این مسوول به احداث بیمارستان هزار تختخوابی و پیگیری این پروژه نیز اشاره و تصریح کرد: در مورد احداث این بیمارستان پیگیری‌هایی را با حضور استاندار اردبیل انجام دادیم و قرار شده است با اخذ مجوزهای لازم بیمارستان جامعی در استان اردبیل احداث شود که قرار شده از خط اعتباری فاینانس و یا تامین منابع از محل عقد قرارداد با قرارگاه خاتم‌الانبیا اجرایی و عملیاتی شود.

 

اخوان اکبری بیان کرد: قرار است 30 درصد اعتبار اولیه را دولت تامین کرده و سپس به شکل تهاتر و با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیا این پروژه که مطالبه اصلی مردم استان است به بهره‌برداری برسد.

 

وی به افتتاح پروژه‌های دهه فجر نیز اشاره کرد و گفت: در مرکز آموزشی و بهداشتی علوی سی تی اسکن و بلوک زایمان و در مرکز بهداشت اردبیل چهار پروژه بهداشتی افتتاح خواهد شد.

 

این مسئول خاطرنشان کرد: یک پایگاه سلامت در کوثر، سه خانه بهداشت در اردبیل و همچنین دومین کلینیک داندانپزشکی و آزمایشگاه تخصصی در این مجموعه به همراه داروخانه 22 بهمن به عنوان یک داروخانه آموزشی در گرامی داشت ایام‌الله دهه فجر افتتاح خواهد شد.

 

اخوان اکبری در مورد دیگر پروژه‌های افتتاحی در این ایام گفت: شبکه بهداشت و درمان مشگین‌شهر، سومین پایگاه اورژانس شهری و چهار خانه بهداشت در پارس‌‌آباد، یک خانه بهداشت در خلخال و کیلنیک تخصصی خلخال و بیله‌سوار و دو خانه بهداشت در کوثر، دو خانه بهداشت در گرمی و پنج خانه بهداشت به همراه پایگاه 115 انگوت افتتاح خواهد شد.

 

وی اظهار کرد: در گرامی داشت ایام‌الله دهه فجر مرکز فوریت‌های پزشکی اردبیل و اتوماسیون پیشرفته آن افتتاح خواهد شد و در نمین نیز خانه بهداشت آبی‌بیگلو بهره‌برداری می‌شود.

 

برنامه ریزی برای راه اندازی دهکده سلامت در سرعین

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود از برنامه ریزی برای راه اندازی دهکده سلامت و مجتمع مدرن آبدرمانی با سرمایه گذاری بخش خصوصی در شهر توریستی سرعین خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیت موجود در زمینه آبگرم های معدنی در استان اردبیل، تلاش خواهیم کرد تا رشته هیدروتراپی یا آبدرمانی در دانشگاه علوم پزشکی استان راه اندازی کنیم.

 

اخوان اکبری مجموع اعتبار صرف شده برای 30 پروژه آماده افتتاح را 13 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: با لحاظ کردن بیمارستان امام رضا(ع) در مجموع با صرف 50 میلیارد تومان پروژه‌های دهه فجر در مناطق مختلف استان اردبیل افتتاح خواهد شد.

 

وی به بهبود و استانداردسازی و تجهیز و احداث خانه سلامت و پایگاه‌های شهری اشاره و خاطرنشان کرد: در مجموع برای این پروژه‌ها نیز در دو سال اخیر 21 میلیارد تومان هزینه خواهد شد.

 

اخوان اکبری تصریح کرد: برای بهبود و استانداردسازی پایگاه‌های جامع شهری در این دو سال بیش از 11 میلیارد تومان در قالب طرح تحول سلامت هزینه شده است.

خبرنگار: فرزاد تقی زاده

 

انتهای پیام


شماره خبر : 862 - پنج‌شنبه 12 بهمن 1396 ساعت 20:14:30
1400 copyright.