• شناسه خبر : 36867
  • تاریخ انتشار : 06 مهر 1399 - 02:56

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان اردبیل گفت: دانش آموزان امروزی می توانند با الگو گرفتن از شهدای دانش آموز و مرحمت بالازاده ها و با پیشرفت خود در عرصه علم و دانش، کشور را در تمام زمینه ها بی نیاز کنند.

دفاع مقدس

سرهنگ پاسدار ایرج نقی پور  با اشاره به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و از خود گذشتگی های شهدای دانش آموز دوران دفاع مقدس بین نسل امروزی، اظهار داشت: نوجوانان، جوانان و دانش آموزان اکثریت اقشار حاضر در جبهه های حق علیه باطل را تشکیل می دادند.

وی افزود: این قشر در دوران دفاع مقدس احساس تکلیف کرده، نیمکت های کلاس درس را رها کرده و در جبهه های سخت دوران جنگ تحمیلی حضور یافتند.
مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان اردبیل با بیان اینکه استان اردبیل در دوران جنگ تحمیلی ۷۲۵ شهید دانش آموز تقدیم نظام کرده است، گفت: دانش آموزان غیور از اقصی نقاط استان و  از شمالی ترین نقطه کشور یعنی شهرستان های پارس آباد و اصلاندوز به جنوبی ترین نقطه کشور اعزام شده و از مرز و بوم و کیان میهن اسلامی دفاع کردند.
نقی پور با اشاره به اینکه شهدای دانش آموز، گرچه سن و سالی نداشتند، ابراز داشت: با مرور سخنان و وصیت نامه های شهدای دانش آموز به بزرگ مردی و بلوغ فکری این عزیزان پی می‌بریم که احساس تکلیف کرده و در جبهه حاضر شدند و در واقع در آن زمان سن ملاک ارزیابی نبود.
وی با بیان اینکه شهید فهمیده های آذربایجان، شهید بالازده هایی بودند که با دل هایی بزرگ و مملو از نور ایمان، سنگر علم آموزی را رها کرده و حضور در سنگرهای نبرد حق علیه باطل را در آن زمان ارجح دانستند، ابراز داشت: دانش آموزان امروزی با الگو قرار دادن شهدای دانش آموز و عمل به وصیت های آنان می توانند با پیشرفت خود در عرصه علم و دانش، چنان پیشرفت کنند که کشور را در زمینه های علمی و اقتصادی و… بی نیاز کنند.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up