• شناسه خبر : 15649
  • تاریخ انتشار : 20 مهر 1398 - 09:53

تحقیقات انجام شده بر روی 136 هزار فرد بالای 18 سال به مدت سه سال نشان می دهد که بیماران مبتلا به میگرن بیشتر در معرضاحتمال فلج صورت قرار دارند.

سردرد میگرن

 

در بیماران مبتلا به میگرن احتمال فلج صورت وجود دارد

 

سردرد افسردگی

 

شهرخوان، مطالعات موسسه ملی اختلال عصبی و سکته مغزی تایوان نشان می دهد که احتمال بروز فلج بلز پالسی (Facial Paralysis Bell’s Palsy) در بیماران مبتلا به میگرن دو برابر بیشتر است.

فلج بلز یا فلج عصب صورت، به اختلال موقتی سیستم اعصاب صورت گفته می شود که باعث می شود یک طرف صورت فلج شود و فرد به راحتی نتواند بخندد، پلک بزند یا صحبت کند.

تحقیقات انجام شده بر روی 136 هزار فرد بالای 18 سال به مدت سه سال نشان می دهد که بیماران مبتلا به میگرن بیشتر در معرض این اختلال قرار دارند.

فلج بلز

فلج بلز با فلج ناشی از سکته مغزی کاملا متفاوت است.

این بیماری برخلاف نام ترسناک آن، به راحتی و پس از یک دوره کوتاه مصرف کورتون درمان می شود.

تحقیقات نشان می دهد که نوار مغزی احتمال بروز فلج بلز را پیش بینی می کند.

معمولا این اختلال عصبی به دلایل ناشناخته ویروسی بوجود می آید و موقتی است.

میگرن کدام بیماری ها را افزایش می دهد

 

سکته مغزی

 

میگرن علاوه بر فلج بلز، احتمال بیماری های پارکینسون، مشکلات شنوایی، بینایی، اختلال دوقطبی، مشکلات گوارشی، حوادث قلبی عروقی، کمر درد و فشار خون را نیز افزایش می دهد.

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up