• شناسه خبر : 10239
  • تاریخ انتشار : 02 مرداد 1398 - 12:04

فرماندار خلخال با انتقاد از عملکرد شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: اداره برق خلخال مشکلات زیادی در زمینه توزیع مناسب برق دارد و مسئولان شرکت برق استان اردبیل نیز نسبت به حل این مشکلات بی‌تفاوت هستند.

تیربرق

به گزارش شهرخوان، فرماندار خلخال با انتقاد از عملکرد شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: اداره برق خلخال مشکلات زیادی در زمینه توزیع مناسب برق دارد و مسئولان شرکت برق استان اردبیل نیز نسبت به حل این مشکلات بی‌تفاوت هستند.

فریدون بابایی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران خلخال افزود: مشکل بسیار حاد نوسان برق و افت ولتاژ در شهر هشجین و روستاهای بخش خورش رستم مردم این منطقه را متحمل خسارات مالی سنگینی کرده است.

بی تفاوتی مسئولان شرکت برق استان اردبیل

او گفت: اهالی از نوسان برق در این منطقه رنج می‌برند و برغم طرح موضوع مسئولان شرکت برق استان اردبیل هیچ اقدامی در این خصوص نکرده‌اند.

وی اظهار داشت: قطعی مستمر برق هشجین همراه با افت ولتاژ مستمر موجب آسیب دیدن لوازم برقی مردم منطقه و وارد شدن خسارات مالی سنگین به تاسیسات آبرسانی شده ،در حالی که شرکت برق هیچ گونه تعهدی را در قبال پرداخت خسارات مالی ناشی از نوسان برق به خسارت‌دیدگان قبول نمی‌کند.

وی اعلام کمبود اعتبار به بهانه بی‌توجهی به حل مشکل نوسان برق از سوی شرکت برق را مردود اعلام کرد و افزود: شرکت برق استان اردبیل قبل از تبدیل این مشکل به یک بحران و پیشگیری از ادامه آسیب‌های وارده به تاسیسات آبرسانی ، برقی ، آب شرب هشجین و امکانات برقی مردم باید اقدام کند.

اجرای طرح حذف قبض برق کاغذی طرحی غیرقابل اجرا است

وی با بیان اینکه اجرای طرح حذف قبض برق کاغذی از سوی شرکت توزیع برق استان بدون آماده کردن امکانات و زیرساخت‌های لازم طرحی غیرقابل اجرا است، اظهار داشت: زمانی که در بسیاری از روستاهای خلخال زیرساخت‌های ارتباطی برای دریافت امواج تلفن همراه فراهم نشده چگونه می توان با ارسال پیامک تلفن همراه به یک روستایی ساکن در روستای دورافتاده هزینه‌های مصرفی برق را وصول کرد.

او همچنین با انتقاد از قطع برق مدارس این شهرستان در زمان ثبت نام دانش‌آموزان به بهانه بدهی معوقه مدارس گفت: شرکت برق خلخال در زمینه ایجاد اشکال در روند ثبت نام مدارس باید پاسخگو باشد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up