- شناسه خبر : 14702
- تاریخ انتشار : 10 مهر 1398 - 09:00
اواخر سال ۹۷ یک دختر ۱۴ ساله به نام مینا همراه مادرش به پلیس آگاهی ورامین رفت و از مردی که وی را آزار داده بود، شکایت کرد.

آزاو اذیت دختر نوجوان توسط مرد 34 ساله در گاوداری،
شهرخوان: اواخر سال ۹۷ یک دختر ۱۴ ساله به نام مینا همراه مادرش به پلیس آگاهی ورامین رفت و از مردی که وی را آزار داده بود، شکایت کرد.
مرد ۳۴ ساله در گاوداری دایی اش به دختر نوجوان رحم نکرد و به دام وسوسه شیطانی افتاد. این مرد شوم دیروز در دادگاه ادعای عجیبی را پیش روی تیم پلیسی قرار داد.
اواخر سال ۹۷ یک دختر ۱۴ ساله به نام مینا همراه مادرش به پلیس آگاهی ورامین رفت و از مردی که وی را آزار داده بود، شکایت کرد.
زندگی در گاوداری
این دختر که حال مساعدی نداشت در تشریح جزئیات ماجرا گفت: پدرم در یک گاوداری کار میکند و من و مادرم هم در همان جا ساکن هستیم.
دیروز خواهرزاده صاحب گاوداری به نام ایمان که گاهی اوقات به آن جا میآمد مرا به تنهایی در گاوداری دید. او که حال طبیعی نداشت و به نظرم مشروب خورده بود به سمتم حمله کرد و بدون توجه به التماس هایم وحشیانه مرا آزار داد.
معرفی دختر 14 ساله به پزشک قانونی
با شکایت دختر نوجوان، وی به پزشکی قانونی معرفی شد و کارشناسان در گزارشی اعلام کردند که این دختر تحت آزار قرار گرفته است. به این ترتیب ایمان ۳۴ ساله ردیابی و بازداشت شد، اما جرم سیاهش را گردن نگرفت.
میز محاکمه
وی دیروز در شعبه ۱۲ دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی تولیت و با حضور یک قاضی مستشار پای میز محاکمه ایستاد. در ابتدای جلسه دختر نوجوان در حالی که اشک میریخت برای متهم اشد مجازات خواست.
وی گفت:پدر و مادرم در گاوداری دایی متهم کار میکردند. من چند بار او را در آن جا دیده بودم و حتی میدانستم همسرش باردار است. او آن روز حال طبیعی نداشت و به سمتم حمله ور شد و بدون توجه به التماس هایم چنین بلایی سرم آورد و زندگی ام را سیاه کرد.
درخواست حکم اعدام
پدر وی نیز به قضات گفت: وقتی دخترم به خانه برگشت حال وخیمی داشت. ما او را به بیمارستان رساندیم و آن جا بود که متوجه ماجرا شدیم. من برای ایمان حکم اعدام میخواهم. وقتی ایمان در جایگاه ویژه ایستاد جرمش را گردن نگرفت. وی گفت: قبول دارم آن روز مشروب خورده بودم، اما حالم خوب بود.
من برای سرکشی به گاوداری به آن جا رفته بودم که با مینا روبه رو شدم. چون همسرم در خانه نبود، او را به خانه مان آوردم، اما وقتی مینا به خانه مان آمد متوجه شدم حالش خوب نیست.
به گزارش روزنامه خراسان، او پس از چند دقیقه به گاوداری برگشت و نمیدانم چرا چنین شکایتی را علیه من مطرح کرده است. من او را آزار ندادهام و نمیدانم چه کسی چنین بلایی سرش آورده است.



