• شناسه خبر : 2072
  • تاریخ انتشار : 20 مرداد 1397 - 08:06

همزمان با 17 مرداد ماه روز بزرگداشت خبرنگار، حمید لطف‌اللهیان به همراه مجتبی لاله مدیر ارتباطات شهرداری اردبیل با خبرنگاران خبرگزاری های استان، سایت‌های خبری و نشریات محلی دیدار کردند.

حمید لطف‌اللهیان در روز خبرنگار ضمن دیدار با مدیرکل صدا وسیمای مرکز استان اردبیل و تبریک این روز به فعالان خبری، از زحمات و همکاری این مجموعه با نهاد شهرداری اردبیل قدردانی و تشکر کرد.

در ادامه دیدارها، شهردار اردبیل زحمات و همکاری خبرنگاران مجموعه خبرگزاری‌ها، سایت‌ها و نشریات محلی را با مدیریت شهری ارزشمند و قابل تقدیر دانست و افزود: این خبرنگاران و فعالان رسانه ای هستند که با اطلاع رسانی، انتقادها، پیشنهادات و انعکاس مطالبات شهروندان همیشه و همواره در کنار ما بوده اند و در مدیریت شهری پا به پای مجموعه شهرداری اردبیل حرکت کرده اند.

وی ضمن اهدای لوح سپاس و تجلیل از خبرنگاران بیان کرد: امیدوارم خبرنگاران به عنوان قشر بیدار و فرهیخته جامعه در راستای منافع مردم قدم بردارند و در اردوگاه مردم قرار گیرند.

IMG 3124

IMG 3152

IMG 3180

IMG 3094

IMG 3084

IMG 3030

IMG 3014

IMG 3057



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up