- شناسه خبر : 29163
- تاریخ انتشار : 03 تیر 1399 - 08:37
مدیرکل آموزش و پرورش استان با تاکید بر اجرای مانور بازگشایی مدارس گفت: مانور بازگشایی مدارس رفتار سازمانی برای سنجش آمادگی است.

مدیرکل آموزش و پروررش استان در جلسه شورای معاونین و مدیران و روسای مناطق و نواحی استان آغاز فعالیت کمیته های پروژه مهر در مناطق و نواحی را خواستار شد و گفت: فضای عمومی ادارات را به سمنی سوق دهیم که برنامه های پروژه مهر مورد توجه افکار عمومی قرار گیرد.
احمد ناصری تمرکز بر روی موضوعات مختلف پروژه مهر را مهم عنوان کرد و اظهار داشت: تمامی کمیته ها بر روی برنامه های پروژه مهر تمرکز داشته باشند تا سال تحصیلی خوبی را شروع کنیم.
ناصری به برنامه های پیشنهادی برای آغاز سال تحصیلی جدید در وزارت اموزش و پرورش اشاره کرد و بیان داشت: باتوجه به روند شرایط کرونایی، مدارس از ۱۵ شهریورماه آغاز و همچنین برای اینکه پروتکل های بهداشتی در مدارس پر تراکم رعایت شود، حضور دانش آموزان در ظول ایام هفته تقسیم بندی خواهد شد.
وی همچنین به حذف تعطیلی مدارس در روزهای پنجشنبه اشاره کرد و گفت: ایجاد شبکه شاد و استقرار آن یک تجربه بسیار خوب بود که با توسعه زیر ساختی آن، از چنین ظرقیتی در طول سال تحصیلی نیز بهره مند خواهیم شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با عنوان اینکه حضور والدین در مدارس برای ثبت نام دانش آموزان در دوره های میان پایه الزامی نیست، اظهار داشت: روند ثبت نام دانش آموزان در پایه اول ابتدایی در جریان است و ثبت نام در پایه های هفتم و دهم به ترتیب در روزهای ۱۶ تیر و ۲ مرداد ماه سال جاری انجام خواهد شد.
احمد ناصری به طراحی سامانه بومی ثبت نام پایه های اول ابتدایی در مدارس هیات امنایی استان اشاره کرد و تصریح نمود: در طول ثبت نام ۱ هزار و ۲۲۶ مراجعه به این سامانه شده است که ۸۶درصد از آنان در ارزیابی بعمل آمده اظهار رضایت کرده اند.
به گفته ناصری اخذ هر گونه وجه به غیر از پول بیمه و کتاب در هنکام ثبت نام دانش آموزان ممنوع می باشد ولی با این حال والدین می توانند کمک های داوطلبانه ای به مدارس داشته باشند.
وی همچنین به ساماندهی نیروی انسانی در بحث بازنشستگان، نقل و انتقالات و … تاکید کرد و از مدیران و روسای مناطق و نواحی خواست تا از ایجاد هرگونه چالش برای مراجعه کنندگان در بحث ساماندهی نیروی انسانی پرهیز کنند.
همچنین دبیر شورای آموزش و پرورش استان به ساماندهی فضاهای آموزشی در قالب پروژه مهر تاکید کرد و یادآوری نمود: برای اینکه والدین در مراجعات خود سردرگم نباشند حد الامکان از جابجایی مدارس خود داری شود.
احمد ناصری توجه به تجهیز مدارس و هنرستان های به امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی در مناطق و نواحی را خو.استار شد و گفت: برای افزایش بهره وری در مدارس از انبار کردن تجهیزاتی که می توان از ان ها استفاده بهینه کرد ، خود داری شود.
ناصری همچنین در بخش دیگری از سخنانش به تبدیل وضعیت نیروهای خدماتی با توجه به امتیاز و سال اخذ مدرک تحصیلی اشاره کرد و یادآوری نمود: برای کاهش آسیب های آموزشی در مدارس از برگزاری دوره های آموزشی با حضور راهبرای مجرب آموزشی غافل نباشیم.
وی در ادامه با تاکید بر حمایت از مدارس غیر دولتی گفت: موضوع ثبت نام، فضاهای آموزشی و استاندارد سازی سیستم های گرمایشی مدارس غیر دولتی مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنان توسعه متوازن رشته ها و هدایت تحصیلی را یکی از برنامه های اصلی در آموزش و پرورش عنوان کرد و یاد آوری نمود: امسال استان اردبیل هدف گذاری در بحث توسعه متوازن رشته ها در حوزه فنی حرفه ای و کاردانش ۴۰ درصد می باشد.
احمد ناصری گفتگو با مدیران مدارس و کارشناسان را برای رسیدن به یک ادبیات واحد در مناطق و نواحی مهم دانست و اظهار داشت: برای اینکه بتوانیم برنامه های خود را در سطوح مختلف سازمان تسری بدهیم بایستی ادبیات مشترکی در حوزه های مختلف داشته باشیم.
ناصری با تاکید بر تعامل، گفتگو و رفتار خوب با ارباب رجوع، مدیران و همکاران ، اقدام بموقع و رعایت مهلت زمانی پیش بینی شده برای اجرای برنامه ها را خواستار شد.
وی پیگیری مسایل مختلف تا حصول نتیجه را یادآور شد و اظهار داشت: برخورد مسئولانه با موضوعات مختلف باعث تسریع در روند امور خواهد شد.
همچنین مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل، به ایجاد تعامل سازنده با تمامی ارگان هایی که با آموزش و پرورش در ارتباط هستند، تاکید کرد.



