- شناسه خبر : 36137
- تاریخ انتشار : 23 شهریور 1399 - 04:58
فرماندار پارس آباد از راهاندازی دوباره واحدهای تولیدی راکد این شهرستان در سال جهش تولید خبر داد.

ابراهیم امامی در بازدید از واحدهای تولیدی پارس آباد اظهار کرد: از راهاندازی مجدد واحدهای تولیدی راکد این شهرستان در سال جهش تولید حمایت خواهیم کرد.
وی افزود: هدف از این بازدیدها، بررسی مسائل و مشکلات واحدها و همچنین برنامهریزی برای تسهیل و رفع موانع تولید در جهت تحقق جهش تولید میباشد.
فرماندار پارس آباد تشریح کرد: کارگاه تولیدی میلاد پوشاک مغان که به تولید ماسک و پوشاک نظامی مشغول است، ظرفیت تولید بیش از ۱۰۰ هزار ماسک در روز و ۱۵ هزار دست لباس نظامی در ماه را داشته و برای بیش از ۳۳ نفر اشتغالزایی نموده است که طی بازدید از این مجموعه، مسائل و مشکلات آن بررسی شد.
وی ادامه داد: طرح سرمایهگذاری جدید این کارگاه به متراژ بیش از ۶ هزار متر مربع در مسکن مهر نیز بررسی و برای حل آنها تصمیماتی مبنی بر تسریع و تسهیل در اجرا گرفته شد.
امامی بیان کرد: نمایندگی یکی از شرکتهای خودروسازی نیز که در زمینی به وسعت ۳ هزار و ۳۰۰ متر مربع واقع شده چندین سال به صورت راکد بود که طی بازدید از این مرکز، ظرفیتهای خروج از رکود این طرح با ورود به حوزه گردشگری، رفاهی و خدماتی بررسی شد.
فرماندار پارس آباد همچنین به همراه اعضای کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان از واحد تولیدی کارخانه رب بازدید کرده و اظهار داشت: به دلیل تولید انبوه محصولاتی چون گوجه فرنگی و بادام و سیر، ایجاد واحدهای جدید و راهاندازی مجدد واحدهای راکد صنایع تبدیلی ضروری بوده و افزایش ارزش افزوده و اشتغال در منطقه را در پی خواهد داشت.



