- شناسه خبر : 37401
- تاریخ انتشار : 13 مهر 1399 - 09:48
یک جوان ۱۸ ساله با پوشیدن لباس پلیس دست به اقدامات پلیدی زد.

شهرخوان:رئیس پلیس آگاهی استان اردبیل گفت: یک جوان ۱۸ ساله که با پوشیدن لباس نیروی انتظامی، از ۵ نفر کلاهبرداری کرده بود، بازداشت شد.
جواد تقوی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با تلاش مأموران پلیس آگاهی، یک نوجوان ۱۸ ساله که با پوشیدن لباس نیروی انتظامی، از ۵ نفر کلاهبرداری کرده بود، بازداشت شد.
وی افزود: این پلیس قلابی از طریق آگهیهای فروش لپتاپ، تجهیزات رایانهای، تلفن همراه و احشام، اقدام به تماس و دیدار با فروشندگان کرده و با پوشیدن لباس نیروی انتظامی و جلب اعتماد آنها، کلاهبرداری میکرد.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اردبیل ادامه داد: این نوجوان در مجموع ۴۰۰ میلیون تومان کلاهبرداری کرده بود.
تقوی بیان کرد: از مردم استان اردبیل درخواست میکنیم تا نهایت دقت را در خرید و فروشهای خود در فضای مجازی داشته باشند و موارد مشکوک را به پلیس گزارش کنند.



