• شناسه خبر : 44186
  • تاریخ انتشار : 02 دی 1399 - 07:51

وزیر نیرو گفت: ۱۷۶ پروژه ساخت و سازی در صنعت آب و برق اردبیل افتتاح می‌شود.

برق

 

رضا اردکانیان در مراسم قدردانی از دست اندرکاران پویش هر هفته الف- ب- ایران و همچنین رونمایی کتاب دلگرمی‌ها و همراهی‌ها که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: ۱۷۶ پروژه ساخت و سازی در صنعت آب و برق اردبیل افتتاح می‌شود.

وی افزود: با برنامه ریزی‌های انجام شده پویش هر هفته الف ب ایران به صورت مناسب برگزار شد و این پویش مهم موجب افزایش سطح آگاهی مردم نسبت به اصلاح الگوی مصرف شد.

وزیر نیرو بیان کرد: یکی از مهم‌ترین کارکردهای این پویش ورود نهادهای مختلف به مسئله مهم اصلاح الگوی مصرف است که این پویش باعث شد تا صرفا به اجرای پروژه‌های ساخت و ساز متمرکز نشویم و در جهت اصلاح الگوی مردم در فرهنگسازی آن در جامعه گام‌های اساسی برداریم.

اردکانیان تصریح کرد: اجرای پویش هر هفته الف ب ایران باعث شد تا به ظرفیت صنعت آب و برق بیشتر توجه کنیم که پیشرفت‌های حاصل از آن مرهون تلاش و همکاری دستگاه‌های اجرایی و زحمتکشان این عرصه و همچنین پیمانکاران پروژه ها می‌باشد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل نیز در این جلسه افزود: برای پروژه‌هایی که در سالجاری در قالب این پویش افتتاح شده، تاکنون ۴۵۱ میلیارد تومان هزینه شده که تا پایان سال این رقم به ۴۸۸ میلیارد تومان خواهد رسید.

قدیمی تصریح کرد: وزارت نیرو در سالجاری نیز ۲۵۰ طرح با اعتبار ۵۰ هزار میلیارد تومان برنامه‌ریزی، طراحی و اجرا می‌کند که تا امروز در سطح استان پروژه‌های صنعت آب و برق در قالب این پویش با ۹۴۱ میلیارد تومان توسط مقام عالی وزارت و مقامات عالی کشور از جمله ریاست جمهوری افتتاح شده است.

وی افزود: آب و برق یکی از زیرساخت‌های ضروری و مهم است که عملکرد مناسب استان در اجرای این پویش نشان دهنده فعالیت‌های مستمر در سایه برنامه‌ریزی‌های دقیق مسئولین مرتبط با حوزه نیرو بوده است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل در تشریح پویش هر هفته الف ب ایران بیان کرد: وزارت نیرو از نیمه دوم سال ۹۸ پروژه هایی در قالب پویش هر هفته الف ب ایران به صورت منسجم و یکپارچه طراحی و به صورت سراسری افتتاح کرد که در سال گذشته ۲۲۷ طرح با اعتبار بالغ بر ۳۳ هزار میلیارد تومان افتتاح و به بهره برداری رسید.

در پایان این مراسم لوح سپاسی از سوی وزارت نیرو توسط فرزاد قلندری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل به حسین قدیمی رئیس شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در استان جهت قدردانی از تلاش‌های وی در صنعت آب و برق اعطا شد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up