• شناسه خبر : 457
  • تاریخ انتشار : 08 آذر 1396 - 07:44

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری اردبیل گفت: با توجه به استقبال اردبیلی ها از وسایط نقلیه عمومی، سعی کردیم تا عمر ناوگان تاکسی را در اردبیل با نوسازی ناوگان به کمتر از 6 سال برسانیم.

به گزارش شهرخوان، رحیم سعیدی در جلسه کمیسیون نوسازی سازمان تاکسیرانی شهرداری اردبیل با اعلام این خبر، افزود: اجرای طرح کارت بلیط در تاکسی‌های شهر اردبیل نیز از جمله اقدامات مهم در دست اقدام این سازمان است که به زودی شاهد اجرای آن در سطح اردبیل خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه 96 درصد تاکسی‌های شهر اردبیل در حال نوسازی است، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم با همکاری یکی از بانک های عامل طرح کارت بلیط تاکسی‌ها را در اردبیل به سرعت عملیاتی و اجرایی کنیم.

سعیدی خاطرنشان کرد: در این طرح که بانک صادرات اجرای آن را به صورت ملی در نوبت تهیه و تدارک دارد، به عنوان یک برنامه اولویت‌دار در دستور کار قرار داده است و ما نیز تلاش می‌کنیم به عنوان یک مجموعه پیشقدم در این حوزه بتوانیم طرح کارت بلیط را در اردبیل اجرایی و عملیاتی کنیم.

وی با بیان اینکه قرار است در اجرای این طرح به جای دریافت مبالغی از رانندگان و سازمان‌ها، بانک عامل از محل تراکنش انجام شده روزانه، سرمایه‌گذاری خود را مسترد کند، تصریح کرد: امیدواریم به زودی در شهر اردبیل نیز با همکاری رانندگان تاکسی شاهد اجرای این طرح باشیم تا مشکل اخذ کرایه‌های اضافی، جر و بحث بر سر اضافه کرایه‌ها و پول خرد به مطلوب‌ترین شکل ممکن برطرف شود.

تغییر رنگ خودروهای همرنگ تاکسی‌ها در اولویت پلیس

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری اردبیل به اجرای طرح جدیدی مبنی بر اصلاح روشنایی در تابلوهای سقفی تاکسی‌ها اشاره کرد و گفت: با این کار امکان شناسایی و همچنین سوار و پیاده شدن راحت مسافران در تاکسی‌ها فراهم می‌آید و صاحبان تاکسی‌ها با آرم و تابلوی سقفی مشخص می‌توانند ترددهای شبانه خود را انجام دهند.

سعیدی از اجباری شدن اصلاح روشنایی تابلوهای سقفی تاکسی‌های درون شهری اردبیل خبر داد و افزود: در همه تاکسی‌ها این طرح اجرایی می‌شود.

وی با قدردانی از خدمات شبانه‌روزی و بدون وقفه صاحبان تاکسی‌ها در طول شبانه‌روز برای ارائه خدمات مطلوب به همشهریان، بیان کرد: خودروهای همرنگ تاکسی یکی از معضلات اصلی در کشور است که در نامه‌نگاری با پلیس و قوه قضائیه خواستار تغییر رنگ این خودروها شدیم تا براساس آیین‌نامه‌های رانندگی هرگونه وسیله نقلیه غیر عمومی از تردد و مسافرکشی منع شوند.

سعیدی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد:‌ امیدواریم با همکاری پلیس راهور، قوه قضائیه و با ملزم کردن رانندگان چنین خودروهایی به تغییر رنگ خودروی خود، تلاش جدی انجام شود تا مشکلات و نارسایی‌های احتمالی در این خصوص برطرف شود.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up