- شناسه خبر : 46270
- تاریخ انتشار : 29 دی 1399 - 08:02
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: مشترکین برق با کاهش حداقل دو درجه دمای منازل امکان استمرار تامین انرژی را فراهم کنند.

حسین قدیمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به قطعی های اخیر تنها با ده درصد کاهش مصرف گاز و برق، امکان استمرار تأمین مطمئن گاز و برق در کشور فراهم خواهد بود.
وی با بیان اینکه خاموشی های ایجاد شده قابل برنامه ریزی از قبل نبوده است، افزود: به دلیل افزایش مصرف برق و گاز در بخش خانگی و تجاری و محدودیت سوخت تحویلی به تعدادی از نیروگاه ها، خاموشی های پراکنده در برخی مناطق اعمال شده است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل تصریح کرد: از مردم تقاضا داریم با کاهش حداقل ۱ تا ۲ درجه از دمای منازل و محل کار و مدیریت مصرف گاز و برق، امکان استمرار تأمین انرژی را برای همه هموطنان فراهم آورند.
قدیمی تصریح کرد: زنجیره تولید، انتقال فوق توزیع و توزیع برق، فرایندی است که شرکت های توزیع در پیشانی آن قرار دارند و هرگونه مشکل و عیب حادث شده در این مراحل در شرکت های توزیع برق نمایان می شود.
وی افزود: با توجه به اینکه امسال مصرف گاز ۳۰ درصد افزایش یافته است به همین دلیل سوخت نیروگاه ها با کمبود مواجه شده که انتظار داریم مردم در مصرف گاز و برق صرفه جویی لازم را داشته باشند و لامپ های اضافی را خاموش کنند تا شاهد خاموشی و قطعی برق نباشیم.



