• شناسه خبر : 47644
  • تاریخ انتشار : 22 بهمن 1399 - 09:53

دو کارگر ساختمان در دهلران دچار برق گرفتگی شدند.

حوادث

صیدنور علیمرادی رئیس فوریت‌های پزشکی ایلام گفت: راس ساعت ۱۱:۲۷ دقیقه امروز طی تماس مردمی با مرکز کنترل و هدایت عملیات اورژانس استان، وقوع حادثه برق گرفتگی دو نفر کارگر ساختمان در حال احداث شهرستان دهلران خبر دادند.

وی افزود: بلافاصله آمبولانس شهرستان به محل حادثه اعزام شد و حادثه در طبقه دوم ساختمان در حال احداث اتفاق افتاده بود که دو نفر بر اثر برق گرفتگی و به دنبال آن سقوط از ارتفاع تقریبی ۸ متر دچار شکستگی اعضای دست و پا و آسیب به سر و گردن شدند.

رئیس فوریتهای پزشکی ایلام تصریح کرد: یک نفر از افراد حادثه دیده قبل از رسیدن آمبولانس توسط خودرو شخصی و نفر دوم توسط اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان شهدا دهلران انتقال داده شدند.

وی ادامه داد: به دلیل بعد مسافت این شهرستان تا مرکز استان و جهت روند ادامه درمان افراد حادثه دیده بالگرد اورژانس هوایی به شهرستان دهلران به پرواز در آمد و مصدومین در کمترین زمان ممکن به بیمارستان امام خمینی(ره) ایلام انتقال داده شدند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up