• شناسه خبر : 48362
  • تاریخ انتشار : 01 اسفند 1399 - 12:35

رئیس مرکز ملی فرش ایران گفت: صادرات فرش دستباف در جهان حال خوشی ندارد.

گلیم فرش و جاجیم

وی همچنین با اشاره به تشکیل وبیناری با سرکنسولگری سفارت ایتالیا اظهار کرد: این امر به مصوبه‌هایی منجر شد که امید می‌رود تا پایان سال اتفاق‌های خوبی را شاهد باشیم که از جمله می‌توان به تشکیل خانه فرش اشاره داشت.

رئیس مرکز ملی فرش ایران بیان کرد: صادرات فرش دستباف در جهان در شرایط حاضر حال خوشی ندارد و مشکلاتی در تحریک تقاضا و خلق ارزش، سلیقه‌سازی، سلیقه‌یابی، مدیریت فروش و بازاریابی مشکل داریم اما استان‌ها می‌توانند در این زمینه پیشتاز باشند و باید نوع نگاه به این حوزه مبنی بر تولید و استفاده از فرش به عنوان کفپوش تغییر یابد و کاربردی‌تر شود.

وی افزود: تحریک تقاضا در داخل و خارج باید مد نظر قرار گیرد و کسب و کارهای نوپا و مراکز شتاب دهنده‌ای در این راستا شکل گیرد تا از ظرفیت جوانان برای استفاده از روش‌های نوین در حوزه تولید و صادرات بهره‎مند شویم.

رافع تاکید کرد: صنایع جانبی فرش دستباف از جمله تولیدکنندگان مواد اولیه باید در استان اردبیل حمایت شوند چرا که برخی واحدها با وجود برخورداری از بافنده و بازار خوب، در زمینه تامین مواد اولیه با مشکل روبه‌رو هستند

وی با اشاره به سرانه ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیون ریالی ایجاد اشتغال در حوزه فرش گفت: استفاده از ظرفیت بنگاه‌های اقتصادی بزرگ برای کمک به صنایع کوچک باید مد نظر باشد چرا که در حوزه آموزش بستر در استانی مانند اردبیل مهیاست و جوانانی وجود دارند که در صورت راهنمایی درست می‌توانند به این حوزه گرایش داشته باشند و به اشتغال‌زایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز کمک شود.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up