- شناسه خبر : 48384
- تاریخ انتشار : 01 اسفند 1399 - 03:08
شهردار اردبیل گفت: توسعه شهر با مشارکت شهروندان اتفاق می افتد.

حمید لطف اللهیان با بیان اینکه توسعه شهر با مشارکت شهروندان اتفاق می افتد، افزود: شهرداری در تلاش است تا پروژه هایی را که منجر به ارتقا کیفیت زندگی شهروندان می شود را انجام دهد و باید سعی کنیم در جهت توسعه فرهنگی، اجتماعی قدم برداریم نه پروژه زاید که نام ابر پروژه را یدک می کشد.
وی در رابطه با مشکلات آسفالت شهرک های استان اردبیل، افزود: نزدیک به ۸۵ هزار تن آسفالت در سطح استان تولید و توزیع شده است اما شهرداری در قبال شهرک هایی که در تحویل شهرداری قرار دارد، مسئول رسیدگی و حل مشکلات شان است.
شهردار اردبیل با بیان اینکه آیین تقیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ توسط شهردار اردبیل در یکصد و هفتمین جلسه شورای اسلامی انجام شد، افزود: شهرداری در تلاش است خدماتی را انجام دهد که دارای اولویت است و این موضوع حاکی از آن نیست که همه مشکلات شهر رفع شود، بلکه به ترتیب اولویت مشکلات رفع و حل خواهد شد.
لطف اللهیان با اشاره به آخرین وضعیت پل قدس افزود: اقدامات شهرداری کاملا کارشناسی شده و اولویت دار است در حالیکه طول کلیه تقاطع های غیر همسطح استان ۱۶۰۰ متر است پل قدس تنها پلی است که تنها طول عرشه اصلی آن ۱۰۰۰ متراژ است.
وی با بیان اینکه منابع شهرداری منابع پیش بینی است و از منابع ملی برخوردار نیست و باید از خود شهر جمع شود امسال با توجه به وضعیت اقتصادی موجود تاکنون ۹۶ درصد پیش بینی درآمد که در سال ۹۸ انجام شده بود تحقق یافته است.
شهردار اردیبل گفت: با توجه به اینکه اکثر درآمدها از منطقه ۱و ۲ و۳ بوده اما تقسیم بندی بودجه بین ۵ منطقه به صورت متوازن انجام می شود.
لطف اللهیان با اشاره به پیش بینی بودجه ۱۰ هزار میلیارد ریالی برای سال آینده گفت: این بودجه با افزایش ۴۰ درصدی در پروژه های کالبدی و شهر سازی، ۸۱ درصد دراقدامات زیست محیطی و خدمات شهری، یک هزارو سیصد درصد ایمنی و مدیریت بحران،۴۴ درصد حمل ونقل و ترافیک، ۵۶درصدی خدمات مدیریتی و ۱۷۹ درصدی در پروژه های اجتماعی – فرهنگی همراه است.



