• شناسه خبر : 48554
  • تاریخ انتشار : 03 اسفند 1399 - 09:56

فرماندار اردبیل از تشدید نظارت در بازار اردبیل برای پیشگیری از ویروس کرونا خبر داد.

 

ماسک ویروس

 

مسعود امامی یگانه در بازدید از بازار و مراکز فروش در اردبیل اظهار داشت: متاسفانه ورود به پیک چهارم کرونا شهرستان اردبیل را تهدید می کند و اگر مردم، بازاریان و اصناف رعایت نکنند بابحران سخت تری مواجه خواهیم شد.

وی گفت: هم اکنون تردد مردم در بازار اردبیل بیشتر شده واین امرنگران کننده است و باید همگان ماسک زده و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند تا شاهد روز های سخت تری نباشیم.

فرماندار اردبیل بیان کرد: اگر بازاریان ،اصناف ومردم دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نکنند در آستانه عید محدودیت های سخت گیرانه اعمال خواهد شد و حتی مجبور به تعطیلی اصناف خواهیم بود.

امامی یگانه وجود کرونای جهش یافته در کشور را نیز خطری بزرگ عنوان کرد و افزود: باید همه ما نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی پایبند باشیم تا شاهد شیوع این ویروس جهش یافته در شهرستان اردبیل نباشیم.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up