• شناسه خبر : 49040
  • تاریخ انتشار : 13 اسفند 1399 - 01:53

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت: بانک ‌ها از اعمال تقسیط سلیقه‌ای تسهیلات خودداری کنند.

پیشخوان بانک

 

حسین وطن ‌دوست در جلسه کار گروه اقتصادی ستاد کرونا و شورای اطلاع ‌رسانی با محوریت بخش گردشگری افزود: لازم است بانک ‌های عامل از اعمال تقسیط سلیقه ‌ای خودداری و ملزم به رعایت مفاد دستورالعمل و شیوه نامه ‌های ابلاغی و مصوبات ستاد ملی و ستاد هماهنگی اقتصادی دولت باشند.

وی بیان کرد: هتل ‌داران و مراکز اقامتی استان از عدم همکاری بانک‌ ها و از تقسیط و بازپرداخت زود هنگام تسهیلات گلایه دارند و لازم است بانک ‌های عامل به این امر توجه و از تقسیط زودتر از موعد پرهیز کنند.

وطن‌ دوست به محدودیت زمانی ثبت ‌نام و پرداخت تسهیلات کرونایی که تا ۱۵ اسفند ماه جاری تعیین شده بود، اشاره کرد و خواستار تسریع در روند پرداخت تسهیلات در فرصت باقی مانده شد.

وی ضمن قدردانی از همکاری و تعامل بیشتر و بهتر بانک ‌ها و دستگاه ‌های متولی در معرفی و پرداخت تسهیلات گفت: تمامی حوزه‌ های مرتبط برای اجرای کامل مصوبات و تصمیمات ستاد ملی کرونا و همکاری و همدلی دولت و مردم در شرایط فعلی و جلوگیری از صدمه و خسارت بیشتر به واحدهای کسب و کار، تثبیت اشتغال و افزایش در آمد زایی و حفظ کارآفرینی لازم و ضروری بوده ، در تلاش هستند.

وی افزود: صنعت گردشگری به لحاظ قابلیت و توانمندی استان از جمله آثار طبیعی و باستانی و اقلیم متنوع آب و هوایی همیشه مورد توجه سرمایه‌ گذاران خارجی و داخلی، بومی و غیر بومی بویژه گردشگران بوده و باید با حمایت از این بخش در راستای رونق اقتصادی استان اقدام شود.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up