• شناسه خبر : 49666
  • تاریخ انتشار : 26 اسفند 1399 - 01:28

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل گفت: متأسفانه در طول هفته اخیر تعداد فوتی‌ها در اردبیل با خیز ملایم در حال افزایش است.

تب سنج کرونا

شهرام حبیب‌زاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران در اردبیل با اشاره به آخرین آمار مبتلایان کرونا در اردبیل اظهار داشت: با توجه به این که کرونای انگلیسی وارد اردبیل شده و شرایط نگران‌کننده‌ای در استان حاکم است، بنابراین نیاز است نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی تمهیدات لازم به کار گرفته شود.

وی بیان کرد: در حال حاضر وضعیت شهرستان‌های اردبیل زرد و آبی است اما مشخص نیست این وضعیت تا چه زمانی ادامه داشته باشد که به همین منظور نیاز است برای جلوگیری از افزایش شمار مبتلایان اقدامات لازم انجام یابد تا بتوانیم هر چه سریع‌تر وضعیت را مدیریت و کنترل کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل گفت: عادی‌انگاری ویروس کرونا یکی از موضوعاتی است که وضعیت اردبیل را وارد شرایط خطرناکی کرده است که به همین منظور نیاز است در این زمینه اقدامات لازم برای جلوگیری از ساده‌انگاری این ویروس ادامه‌دار باشد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up