• شناسه خبر : 50070
  • تاریخ انتشار : 16 فروردین 1400 - 01:13

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با اعلام این خبر گفت: این جشنواره در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظلّه العالی) و شعار سال ۱۴۰۰ مبنی بر تولید ، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها در استان اردبیل و همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.

احمد ناصری با اشاره به شرایط حساس کشور و جنگ اقتصادی ظالمانه که بر علیه ملت بزرگ ایران شکل گرفته است، اظهار داشت: اصلاح ساختار اقتصادی کشور با محوریت حمایت واقعی و نیل به شکوفایی در تولید ملی از ضروریات است که رهبری به درستی در قالب شعار سال ۱۴۰۰ تحت عنوان تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها تبیین و روشن نمودند.

ناصری با بیان اینکه آموزش و پرورش نیز می تواند نقش پررنگی در تحقق شعار سال داشته باشد، خاطر نشان ساخت: مهمترین وزارتخانه‌ای ‏که می‌تواند با وجود چنین مخاطب گسترده‌ای در فرهنگ سازی شعار سال گام ‏بردارد و اهمیت توجه به چرخه تولید را در اذهان فراهم کند آموزش و پرورش ‏است.

به گفته وی دانش آموزان در واقع همان نیروی کار آینده کشور ‏هستند که می‌توانند مهمترین اثرگذارای در فرایند تولید در کشور را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به سیاست های آموزش و پرورش در راستای حرکت از حافظه ‏محوری به سمت مهارت آموزی، یادآور شد:  هنرستان‌ها بدون شک مهمترین بخش در آموزش و پرورش هستند که به صورت ‏مستقیم می‌تواند هدف شعار امسال باشند.

احمد ناصری با بیان اینکه ۱۹۱ هنرستان و ۸۲ رشته در زمینه های صنعتی، خدماتی، کشاورزی و هنر در هنرستانهای استان دایر است، گفت: در ۵ هنرستان، آموزش همراه با تولید اجرا می شود که متناسب با مشارکت هنرجویان و هنرآموزان از درآمد نیز سهیم هستند.

ناصری ادامه داد: امسال برای توسعه و تجهیز هنرستانهای استان مبلغ ۴.۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است و برابر برنامه ریزی ها و پیش بینی های انجام شده  قرار است درصد و سهم هنرجویان پایه دهم از دانش آموزان نهم دوره متوسطه اول ۴۰ درصد باشد.

وی همچنین با اشاره به برنامه های آموزش و پرورش استان در خصوص هنرستان ها، تصریح کرد: برای سالتحصیلی پیش رو برنامه های توسعه کمی و کیفی متنوعی پیش بینی شده است که از آن جمله می توان به ایجاد رشته های جدید متناسب با آمایش سرزمینی و نیاز اشتغال استان نام برد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در ادامه از تجلیل هنرستانهای که محصولات متناسب با رشته های تحصیلی و با مشارکت هنرجویان تولید می کنند، خبر داد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up