- شناسه خبر : 50089
- تاریخ انتشار : 17 فروردین 1400 - 01:03
استاندار اردبیل گفت: با توجه به اهمیت بسیار بالای احداث تصفیهخانه در شهرک صنعتی ۲ اردبیل، برنامه زمانبندی احداث این تصفیهخانه در حداقلترین زمان توسط دفتر فنی استانداری و شرکت شهرکهای صنعتی تنظیم خواهد شد.

اکبر بهنامجو ظهر امروز در جلسه ستاد تسهیل استان اردبیل اظهار کرد: با توجه به اهمیت بسیار بالای احداث تصفیهخانه در شهرک صنعتی ۲ اردبیل، برنامه زمانبندی احداث این تصفیهخانه در حداقلترین زمان توسط دفتر فنی استانداری و شرکت شهرکهای صنعتی تنظیم خواهد شد و مشکل موجود در این خصوص مشکل مدیریتی بوده و باید هرچه سریعتر منابع مورد نیاز برای تکمیل این طرح تامین و شرکت شهرکهای صنعتی نیز روند اجرای این پروژه را تسریع و تسهیل کند.
وی با اشاره به مصوبات ستاد تسهیل افزود: مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید باید در چارچوب مقررات و قوانین موجود بوده و دارای ضمانت اجرایی بالایی باشد و این مصوبات بدون مشکل توسط دستگاههای اجرایی، تولیدکنندگان و سایر ارگانهای مربوطه اجرا شود.



