- شناسه خبر : 50869
- تاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1400 - 01:06
فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: تلاش کارگران در عرصه تولید خنثی کننده تحریمهای دشمنان است.

سردار پاسدار جلیل بابازاده صبح امروز در بازدید از شهرکهای صنعتی اردبیل اظهار داشت: در راستای مقابله با تحریمهای ظالمانه دشمنان و نیز حمایت از واحدهای تولیدی یکی از راهکارهای اساسی ورود کارگران و تولیدکنندگان به سنگر اقتصاد مقاومتی است که زمینهساز رفع بسیاری از مشکلات اقتصادی جامعه است.
وی بیان کرد: لزوم فعالیت واحدهای تولیدی یکی از برنامههای مهم و اساسی است که در عرصه تولید باید به این مسائل توجه ویژهای شود و باید حمایت از کارگران شرایط ویژهای فراهم شود تا بتوانیم با رفع مشکلات مورد نظر به اهداف خود دست یابیم.
فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل ادامه داد: تلاش کارگران در عرصه تولید شایسته تقدیر و قدردانی است و در سالی که به نام پشتیبانیها و مانعزداییها نامگذاری شده باید برنامهریزیهای لازم و اساسی در راستای تحقق اهداف مورد نظر مبنای کار باشد.



