- شناسه خبر : 51377
- تاریخ انتشار : 21 اردیبهشت 1400 - 01:57
رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان اردبیل گفت: عملیات کاوش باستانشناسی در محوطه آرتاویل تایر اردبیل آغاز شد.

محمدرضا شایقی، رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان اردبیل در بازدید از عملیات کاوش باستانشناسی در محوطه آرتاویل تایر اردبیل گفت: در راستای نامگذاری سال ۱۴۰۰ به عنوان تولید؛ پشتیبانی و مانعزداییها عملیات کاوش باستانشناسی در این محوطه آغاز شد.
او بیان کرد: برابر هماهنگیهای بهعمل آمده با پژوهشگاه باستانشناسی کشور مجوز کاوش در محوطه آرتاویل تایر اردبیل در راستای تعیین عرصه و حریم محوطه تاریخی موجود در داخل کارخانه اخذ شد.
شایقی ادامه داد: این محوطه بعد از اتمام کاوش عرصه اثر به عنوان محوطه تاریخی نگهداری شده و برای حریم آن با ضوابط حرایم میراثفرهنگی برای ساخت و ساز مجوز داده خواهد شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان اردبیل گفت: این قسمت از زمین موجود در کارخانه که از مطالبات سرمایهگذار کارخانه در راستای تولید بود، بعد از سالها تعیین تکلیف میشود.



