- شناسه خبر : 51389
- تاریخ انتشار : 21 اردیبهشت 1400 - 01:57
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: طی شبانهروز گذشته ۵۱ مبتلای جدید ویروس کرونا در مراکز درمانی استان بستری و ۵۶ بیمار نیز با بهبودی نسبی مرخص شدند.

شهرام حبیبزاده در اردبیل اظهار کرد: طی شبانهروز گذشته ۵۱ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند.
وی افزود: از ۵۱ بیمار بستریشده جدید، ۲۷ نفر از اردبیل، ۹ نفر از پارسآباد، ۶ نفر از مشگینشهر، ۲ نفر از نمین و ۷ نفر از خلخال هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل ادامه داد: همچنین ۵۶ بیمار مبتلا به کرونا نیز با بهبودی نسبی از بیمارستانهای استان اردبیل مرخص شدند.
حبیبزاده بیان کرد: شمار کل بیماران بستری مبتلا به کرونا در استان اردبیل به ۳۹۴ نفر رسید که نسبت به دیروز کاهش ۶ موردی داشته و از این تعداد ۷۴ بیمار بدحال در بخش ICU تحت مراقبت ویژه قرار دارند.



