• شناسه خبر : 52108
  • تاریخ انتشار : 08 خرداد 1400 - 11:05

رئیس هیات مدیره کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: ایجاد منطقه تجاری و صنعتی در استان اردبیل (مغان)  باعث توسعه و تحول بنیادین در مناسبات اقتصادی بین ایران و جمهوری آذربایجان و سایر کشورها می شود.

شهرخوان

قاسم محمدی در مصاحبه با خبرنگار شبکه تلویزیون بین المللی سحر گفت: با تاسیس این منطقه در استان اردبیل شاهد افزایش سه میلیون تنی در صادرات خواهیم بود که ارز آوری مطلوبی برای کشور در بر خواهد داشت.

وی حذف ویزا برای فعالین و بهره برداران اقتصادی ، حذف تشریفات و بروکراسی زاید  و نیز کاهش رسومات گمرکی را از مزیت های این طرح دانست و افزود: تسهیل قوانین صادرات و واردات برای رونق تجارت از دیگر کارکردهای مثبت مناطق آزاد است که باعث اشتغال زایی و بالا رفتن سرانه درآمد بین مردم خواهد شد.

رئیس هیات مدیره کشت و صنعت و دامپروری مغان در آخر به یک نکته بسیار اساسی و مهم اشاره داشت و تاکید کرد : مناطق آزاد ایران باید همه مساعی و تلاش های خود را در راستا و در جهت  تحقق شعار سال برای رونق هر چه بیشتر تولید و رفع موانع آن در حمایت و پشتیبانی واقعی از تولید کنندگان این افسران جنگ اقتصادی به کار گیرد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up