• شناسه خبر : 52175
  • تاریخ انتشار : 09 خرداد 1400 - 01:57

مدیرعامل هلال احمر استان اردبیل از بهره مندی ۲۱۱ هزار و ۴۶۸ نفر در طرح ناظران سلامت و ارشادی هلال احمر استان خبر داد.

 

هلال احمر

 

عزت الله ضربی افزود: ۵ هزار و ۳۶ نفر نیروی جوان و داوطلب این جمعیت از اول فروردین تاکنون در این طرح مشارکت داشته اند.

وی با بیان اینکه این افراد در قالب ۲۳۴۹ تیم در ۱۰ شعبه شهرستانی فعالیت داشته اند، اظهار کرد: ۹۴۶۳۴ اماکن توسط عوامل این جمعیت تحت پوشش قرار گرفته است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر با بیان اینکه این طرح با مشارکت و همکاری دانشگاه علوم پزشکی اجرا می شود، اضافه کرد: در این طرح ۳۱۶ خانه هلال در ۴۴۱ روستا و دهستان مشارکت داشته اند و اعضای جوانان و داوطلبان علاوه بر ارزیابی و نظارت بر اماکن و مراکز خدمات مردمی، اقدام به ارشاد هموطنان به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و توزیع ۲۴۶۷۷ عدد ماسک نموده اند.

ضربی ادامه داد: عوامل این جمعیت تاکنون در این طرح ۱۱۲۴ نفر با تیم های مراقبتی و ۶۴۵ نفر نیز با تیم های حمایتی مشارکت داشته اند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up