- شناسه خبر : 52767
- تاریخ انتشار : 22 خرداد 1400 - 02:52
طرح بزرگ راهآهن اردبیل – میانه با اینکه بواسطه سختی مسیر صعبالعبور کمی در مرحله بهرهبرداری با تاخیر مواجه شده است اما دولت سعی دارد تا آخرین روزهای عمر خود مراحل اجرای آن را تسریع بخشد و حداکثر تا پاییز امسال به بهره برداری برسد.

محمد باقر نوبخت معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه در سفر پنجشنبه گذشته خود به استان اردبیل و بازدید از این پروژه گفت: مسیر سخت راهآهن و سختی کار، زمان افتتاح را به تاخیر انداخته و با تامین اعتبار مورد نیاز انتظار میرود در چهار ماه آینده طرح به نتیجه برسد.
وی بیان کرد: در سفر قبلی به استان اردبیل قول پرداخت ۶۵۰ میلیارد تومان به پروژه راهآهن اردبیل – میانه داده شده بود که در عمل دولت ۶۶۰ میلیارد تومان به پروژه تزریق کرد.
وی اظهارکرد: برای پرداخت مطالبات پروژه، مسئولان استانی اردبیل درخواست ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومان را کردهاند و انشالله با تامین آن مردم اردبیل از راهآهن در چهار ماه آینده استفاده خواهند کرد.
نوبخت تاکید کرد که اردبیل نقطه پایانی طرح راهآهن میانه – اردبیل نیست بلکه این خط ریلی تا منطقه مغان تداوم یافته و به آنسوی مرز (جمهوری آذربایجان) متصل خواهد شد.



