- شناسه خبر : 52771
- تاریخ انتشار : 22 خرداد 1400 - 02:54
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل از تکمیل ۱۸۳ کیلومتر فیبرنوری و اتصال ۵۳ سایت ارتباطی و مرکز مخابراتی به شبکه فیبرنوری استان خبر داد.
![]() |
«بهروز رزمی» از تکمیل ۱۸۳ کیلومتر فیبرنوری و اتصال ۵۳ سایت ارتباطی و مرکز مخابراتی به شبکه فیبرنوری استان خبر داد و گفت: مراحل اجرای ۱۸۳ کیلومتر فیبرنوری در سه شهرستان گرمی، پارس آباد و اصلاندوز به پایان رسیده است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل افزود: ۳۶ سایت و مرکز مخابراتی در شهرستان گرمی، چهار سایت و مرکز مخابراتی در شهرستان پارس آباد و ۱۳ سایت و مرکز مخابراتی در شهرستان اصلاندوز به شبکه فیبرنوری متصل شدند.
رزمی با اشاره به اتصال سایت های ارتباطی به تفکیک اپراتورهای تلفن همراه، یادآور شد: در شهرستان گرمی ۱۰ سایت ارتباطی اپراتور همراه اول، دو سایت ارتباطی «هایوب» و یک سایت ارتباطی اپراتور ایرانسل به همراه ۲۳ مرکز مخابراتی به شبکه فیبرنوری متصل شدند.
وی افزود: دو سایت همراه اول، یک سایت «هایوب» و یک مرکز مخابراتی در شهرستان پارس آباد و شش سایت همراه اول و هفت مرکز مخابراتی در شهرستان اصلاندوز نیز به شبکه فیبر نوری متصل شدند که گام مهمی برای توسعه شبکه ملی اطلاعات در سطح استان محسوب میشود و ارائه سرویس های اینترنت پرسرعت در این شهرستان ها، ضروری است.




