• شناسه خبر : 53959
  • تاریخ انتشار : 21 تیر 1400 - 01:27

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اردبیل گفت: طرح آبرسانی سیار در روستاها و قشلاقات درگیر کم‌آبی در برخی شهرستان‌های استان همچون مشگین‌شهر، پارس‌آباد، اصلاندوز و خلخال در حال اجراست.

آبیاری مزارع کشاورزی

سرهنگ پاسدار علی پیرجاهد ظهر امروز در بازدید از مناطق دورافتاده و روستایی اردبیل اظهار داشت: بسیج سازندگی اردبیل با همکاری گروه‌های جهادی، بسیج و سپاه همواره در راستای ارائه خدمات‌رسانی به مردم مناطق محروم استان ورود جدی داشته است.

وی بیان کرد: ظرفیت‌های موجود استان در قالب نهضت آبرسانی سیار در استان اردبیل در حال رقم خوردن است و به همین منظور با مشارکت گروه‌های جهادی بسیج و ماشین‌آلات سپاه برای آبرسانی سیار به مناطق محروم و خشکسالی و درگیر کم‌آبی اعزام شده‌اند تا آبرسانی در این مناطق را محقق کنند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اردبیل تصریح کرد: طرح آبرسانی سیار در روستاها و قشلاقات درگیر کم‌آبی در برخی شهرستان‌های استان همچون مشگین‌شهر، پارس‌آباد، اصلاندوز و خلخال در حال اجراست و به همین منظور گروه‌های جهادی بسیج استان در تمامی عرصه‌های مورد نیاز در حال خدمت‌رسانی به ولی نعمتان هستند.

پیرجاهد بیان کرد: گروه‌های جهادی در تمامی عرصه‌ها در حال خدمت‌رسانی به مردم و به عنوان خادم افتخاری یاریگر مردم در برهه‌های مختلف زندگی هستند که بی‌شک می‌توان با روحیه جهادی تهدیدها را تبدیل به فرصت‌ها کرده و مشکلات و موانع موجود را از سر راه برداشت.

وی تصریح کرد: بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی بسیج میدان‌داران عرصه محرومیت‌زدایی و خدمات‌رسانی هستند که در شرایط سخت برای کمک به مردم استان آمادگی کامل دارند و از هیچ تلاشی در این زمینه دریغ نخواهد شد که امیدواریم اقدامات انجام یافته در این زمینه هر چه سریع‌تر محقق شود.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up