• شناسه خبر : 55085
  • تاریخ انتشار : 14 مرداد 1400 - 06:38

در اولین جلسه شورای شهر اردبیل که در ساختمان شورای شهر تشکیل شد خلیل احمدیان با ۱۱ رای عنوان سرپرست شهردار اردبیل انتخاب شد.

خلیل احمدیان

در این جلسه، سرپرست شهرداری از بین گزینه های خلیل احمدیان و با پیشنهاد اسکندرپور، سید محمد مدنی و با پیشنهاد سیدهاشمی، مهندس شمس به عنوان سه نامزد سرپرستی شهرداری اردبیل تعیین شدند و در آخرین لحظات رای گیری با اجماع اعضای شورا، هر دو نامزد به کنار گذاشته شد و بعد از رای گیری، خلیل احمدیان به عنوان تنها گزینه سرپرستی با ۱۱ رای موافق به عنوان سرپرست شهرداری اردبیل تعیین شد.

در اولین جلسه شورای شهر اردبیل که در ساختمان شورای شهر تشکیل شد خلیل احمدیان با ۱۱ رای عنوان سرپرست شهردار اردبیل انتخاب شد.

احمدیان هم اکنون معاون برنامه و بودجه شهرداری اردبیل می باشد.

در جلسه شنبه آینده تکلیف کمیسیون‌ها مشخص می‌شود و افرادی که تمایل دارند شهردار اردبیل شوند تا روز دوشنبه فرصت دارند رزومه خود را به شورا تحویل دهند.

شهردار اردبیل چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ درجلسه شورا انتخاب خواهد شد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up