- شناسه خبر : 55314
- تاریخ انتشار : 19 مرداد 1400 - 01:27
رئیس شورای هماهنگی دستگاه های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان اردبیل گفت: توسعه کشور از مسیر تربیت نیروی انسانی ماهر میگذرد.

بهروز رحیم زاده با اشاره به این که آموزش های علمی و مهارتی باید هماهنگ با استعداد استان و نیاز بازار کار تعریف شود افزود: توسعه کشور از مسیر تربیت نیروی انسانی ماهر می گذرد.
وی با تاکید بر نقش مهارت در توسعه اشتغال و جلوگیری از افزایش روند بیکاری تصریح کرد: یکی از سیاست های کلی ابلاغی اقتصاد مقاومتی تامین شرایط و فعال سازی کلیه امکانات و منابع مالی و سرمایه های انسانی، علمی و مهارتی کشور به منظور توسعه کارآفرینی و به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیت های اقتصادی است.
سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل خاطرنشان کرد: مهمترین راه رسیدن به کشور پیشرفته و توسعه یافته توجه به نیروی انسانی ماهر است.
در ادامه این جلسه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل خاطرنشان کرد: بر اساس ساختارهای ایجاد شده هم اکنون ۹۰ درصد از ورقه های ملامینه روکش چوبی، ۳۰ درصد از شیرآلات بهداشتی، ۲۵ درصد از ورقه های MDF و ۲۵ درصد از نیاز لاستیک کشور در استان اردبیل تولید می شود.
ارژنگ عزیزی نقش توسعه مهارت در ایجاد اشتغال را مهم دانست و گفت: با ظرفیت های ایجاد شده بیش از ۲ هزار نفر در واحدهای تولیدی در حال احداث استان مشغول به کار خواهند شد که آموزش فنی حرفه ای باید توانمندسازی نیروی انسانی ماهر مورد نیاز بنگاه های اقتصادی را انجام دهد.



