- شناسه خبر : 56149
- تاریخ انتشار : 04 شهریور 1400 - 06:34
فرمانده مرزبانی استان اردبیل گفت: مستند مرزی داستانی فیلم رفیق وعطش با همکاری معاونت اجتماعی ناجا از مرزهای استان اردبیل تولید و پخش میشود.

سردار سید شاهین اسماعیلی اظهار داشت: مستند مرزی داستانی فیلم رفیق و عطش از مرزهای استان اردبیل به همت معاونت اجتماعی ناجا تولید و از شبکه های سراسری پخش می شود که در این زمینه برنامه ریزی های توسط کارگردان و تهیه کننده و عوامل مستند انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه اینکه دو قسمت این مستند مرزی مربوط به مرزهای استان اردبیل بوده که با محوریت های مختلف تولید و پخش خواهد شد و عوامل و تجهیزات این مستند به غیر از کارگردان و تهیه کننده از استان هستند.
فرمانده مرزبانی استان اردبیل گفت: در این مستند علاوه بر نشان دادن امنیت و اقتدار مرز کشورمان اقدامات و برنامه های فرهنگی و اجتماعی و لحظه ها و اتفاقات خاص هنری که در مرزها انجام می شود به نمایش گذاشته خواهد شد.



