• شناسه خبر : 56159
  • تاریخ انتشار : 04 شهریور 1400 - 07:56

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: اردبیل در به نتیجه رسیدن مطالعات اکتشافی پهنه های معدنی رتبه اول را در بین استان های کشور به خود اختصاص داده است.

معدن

 

رامین صادقی افزود: عملیات اکتشاف مقدماتی در وسعت بیش از هفت هزار و ۵۰۰ کیلومترمربع به پایان رسیده و برای ادامه عملیات اکتشاف تفصیلی در ۱۶ محدوده امیدبخش اقدامات آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه عملیات اکتشاف تفصیلی در ۲ محدوده به پایان رسیده و در مرحله بررسی و صدور گواهی کشف است، بیان کرد: پروانه اکتشاف برای ۱۲ محدوده صادر و برای چهار محدوده نیز در مرحله صدور پروانه اکتشاف هستیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل مواد کشف شده را بیش از ۱۵۳ میلیون تن اعلام کرد و گفت: این مواد شامل کانی سنگ، مس، مولیبدن و طلا است.

وی تعداد پروانه های اکتشافی صادر شده در یک سال گذشته را بیش از ۱۷ فقره برشمرد و اضافه کرد: در این زمینه نیز با یک جهش هفت درصدی روبه رو هستیم.

صادقی یکی از برنامه های مهم در این بخش را افزایش استخراج مواد معدنی از معادن دانست و ادامه داد: در این حوزه نیز با یک جهش ۱۱ درصدی نسبت به سال گذشته روبه رو هستیم و از محورهای مهم در بخش معدن استان اردبیل فعال سازی معادن در ۲ سال گذشته بوده است.

وی اظهار کرد: تعداد ۲۰ معدن راکد با اشتغال زایی ۱۰۰ نفر در همین راستا دوباره فعال شده و در یک سال گذشته هم تعداد ۱۷ فقره پروانه بهره برداری معادن در استان اردبیل صادر شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل یادآور شد: در حال حاضر ظرفیت ۲۱۲ پروانه بهره برداری با ذخیره ۴۵۰ میلیون تن انواع مواد معدنی با سرمایه گذاری بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان در این استان وجود دارد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up